Kahve falında kardeşini vurulmuş görmek

Kahve falında kardeşini vurulmuş görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini vurulmuş gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Kahve falında kardeşini vurulmuş görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını vurulurken görmek üzüntünden sağlığından olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi vurulmuş görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalettir.

Kahve falında babayı vurulmuş görmek rahatının da yerine geleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının vurulmasını görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top