Kahve falında karanlıkta uyumak

Kahve falında karanlıkta uyumak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta uyumak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Kahve falında karanlıkta uyumak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık odada uyumak kötü günleri arkasında bırakacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını karanlıkta görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta saklanmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık uçurum görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık eve girmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında uzun karanlık yol görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta dua etmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top