Kahve falında kocasını karanlıkta görmek

Kahve falında kocasını karanlıkta görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kocasını karanlıkta gördüyseniz:

  • Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir.

Kahve falında kocasını karanlıkta görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin karanlık olduğunu görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çalışkan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta kar görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta yağmurda yürümek sorunların hallolacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlığa yürümek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında karanlık bir şey görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık kapı görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top