Kahve falında karanlıkta korkmak

Kahve falında karanlıkta korkmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta korkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta korkmak sorunların tek kalemde silineceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık ve korkmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıktan korkmak parasının azalacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babadan korkmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baykuştan korkmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden korkmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgadan korkmak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercinden korkmak kırgınlıkların biteceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top