Kahve falında güvercinden korkmak

Kahve falında güvercinden korkmak sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kendisine olan güvenin artacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında güvercinden korkmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya sizin farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında güvercinden korkmak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında hayvanlardan korkmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında hapse girmekten korkmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılandan korkmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini görüp korkmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağadan korkmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deveden korkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşırı korkmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top