Kahve falında karanlık insan görmek

Kahve falında karanlık insan görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık insan gördüyseniz:

  • Resmi makamlarla olan işlerinizi veya varsa mahkeme işlerini halledin.

Kahve falında bir insanı karanlıkta görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık insan görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta insanlar görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta sevdiğini görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta yolculuk etmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık ve korkmak maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık tünelde yürümek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık yüz görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top