Kahve falında kara incir ağacı görmek

Kahve falında kara incir ağacı görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kara incir ağacı gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Kahve falında kara incir ağacı görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kara incir toplamak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret eder.

Kahve falında kara incir yemek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında incir ağacından incir yediğini görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalettir.

Kahve falında incir ve incir ağacı görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet eder.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ağacı dikmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacını görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, bolluk içine olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top