Kahve falında incir ve incir ağacı görmek

Kahve falında incir ve incir ağacı görmek engellerin aşılacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, takdir edileceği işler yapacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ve incir ağacı gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gelirinin garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında evinde incir ağacı görmek hanesine bolluk geleceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacından düşmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak o şekilde bir çözüm bulacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına alamet eder.

Kahve falında incir ağaçları görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan incir koparmak işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede incir ağacı görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top