Kahve falında kara güvercin görmek

Kahve falında kara güvercin görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, elin bollaşacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hileye, fesada bulaşacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara güvercin gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz her zamankinden kolay olabilir.

Kahve falında kara güvercin görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin öldüğünü görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına yorulur.

Kahve falında güvercinin başını koparmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki beyaz güvercin görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, eline para geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin öpmek hem işinde başarılı olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işarettir.

Kahve falında ev güvercini görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin toplamak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı güvercin görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top