Kahve falında kapalı ev görmek

Kahve falında kapalı ev görmek ön plana çıkacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, neşe içinde olacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, ortaklı işlere iştirak edileceğine alamet eder.

Kahve falında kapalı ev gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı kendi yararınıza kullanmanızda fayda var.

Kahve falında evde kapalı kalmak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında bir evde kapalı kalmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı ev görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kapalı hava görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı kilit görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, ticarette ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında yolu kapalı görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı birinin saçını açık görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top