Kahve falında kapalı kilit görmek

Kahve falında kapalı kilit görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazancının düşeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında kapalı kilit gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında kapalı kilit görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında kırık kilit görmek onu dinleyeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Kahve falında asma kilit kırmak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında açılmış kilit görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odaya kilitlenmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bi yerde kilitli kalmak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında kilit ve anahtar görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top