Kahve falında kanatlı yılan görmek

Kahve falında kanatlı yılan görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hem verimi yükselteceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, sabırla hayatına devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kanatlı yılan gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler sonlanabilir.

Kahve falında kanatlı yılan görmek yokluğun biteceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün kanadığını görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, giderlerin artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bileğin kanadığını görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına işarettir.

Kahve falında kanadı kırık melek görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı beyaz ata binmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işaret eder.

Kahve falında kanatlı kaplumbağa görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kanatlı hayvanları görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında kanatlı görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top