Kahve falında kanatlı kaplumbağa görmek

Kahve falında kanatlı kaplumbağa görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, kazanç elde edeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına delalet eder.

Kahve falında kanatlı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında kanatlı kaplumbağa görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek eski enerjisini bulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulak memesinin kanadığını görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağının kanadığını görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kanatlı adam görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin çıkıp kanadığını görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Kahve falında burnunun çok kanadığını görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında kanatlı hayvanları görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top