Kahve falında kanatlı örümcek görmek

Kahve falında kanatlı örümcek görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kazancının katbekat artacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kanatlı örümcek gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında kanatlı örümcek görmek kişinin muradına ereceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı koyun görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında uçan beyaz kanatlı at görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı yılan görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında diş kanadığını görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin burnunun kanadığını görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, kendisiyle övüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı beyaz ata binmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top