Kahve falında kanatlı adam görmek

Kahve falında kanatlı adam görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kanatlı adam gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Kahve falında kanatlı adam görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işarettir.

Kahve falında kanat çırparak uçmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işarettir.

Kahve falında kanatlı dinazor görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlı domuz görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında kanatlı olduğunu görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı yılan görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kanatlı ejderha görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında basının kanadıgını görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top