Kahve falında kanala düştüğünü görmek

Kahve falında kanala düştüğünü görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, konfor içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanala düştüğünü gördüyseniz:

  • Hemen öyle mahkemelik olma durumlarını da düşünmeyin.

Kahve falında birinin kanala düştüğünü görmek rakiplerini mağlup edeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanala düştüğünü görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kanalları görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kanalından geçmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında su kanalında yürümek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında su kanalında boğulmak topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet eder.

Kahve falında su kanalına girmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, kazancın ikiye katlanacağına alamet eder.

Kahve falında su kanalı kazmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top