Kahve falında su kanalı kazmak

Kahve falında su kanalı kazmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, dertlerden kurtulmaya, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, durgunlaşacağına, anne baba dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kanalı kazmak gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında su kanalı kazmak kişinin maddi zarara uğrayacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanal kazmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok sayıda borca gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sulama kanalına düşmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanaldan akan su görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında sulama kanalı görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş su kanalı görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında su kanalına girmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top