Kahve falında kahve tepsisi görmek

Kahve falında kahve tepsisi görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sıkıntısının biteceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, hayatının bir anda renkleneceğine yorulur.

Kahve falında kahve tepsisi gördüyseniz:

  • Uzun soluklu projelerinize yönelmenizde, başarmak için metodlarınızı uyarlamanızda fayda var.

Kahve falında kahve tepsisi görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside türk kahvesi görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine inanılır.

Kahve falında tepside kahve görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepside kahve fincanı görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işarettir.

Kahve falında çinko tepsi görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside meyveler görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tepsi baklava görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli tepsi görmek duymadığı sözleri duyacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top