Kahve falında kirli tepsi görmek

Kahve falında kirli tepsi görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, büyük emekler vereceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli tepsi gördüyseniz:

  • Yani bir olay sizin için önem arz ediyorsa, önemlidir.

Kahve falında kirli tepsi görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çelik tepsi görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepside yoğurt görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kara tepsi görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına inanılır.

Kahve falında alüminyum tepsi görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tepsi yıkamak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı tepsisi görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, borçların artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top