Kahve falında oynamak etmek

Kahve falında oynamak etmek rızkının da çoğalacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına işarettir.

Kahve falında oynamak etmek gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınızla diğerlerinin ihtiyaçları farklı olabilir.

Kahve falında şarkı söyleyerek oynamak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, rahatsızlık duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahla oynamak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında aslan oynamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında mezar başında oynamak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rus ruleti oynamak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kına gecesinde oynamak keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dans etmek oynamak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir filmde oynamak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top