Kahve falında kadın sünneti görmek

Kahve falında kadın sünneti görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın sünneti gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Kahve falında kadının sünnet olmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın sünnet olmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın sünneti görmek kazancının hiç azalmayacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına delalettir.

Kahve falında sünnetsiz organ görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işarettir.

Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet eder.

Kahve falında sünnet davetiyesi görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sünnet elbisesi görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top