Kahve falında kaçanı kovalamak

Kahve falında kaçanı kovalamak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, büyük bir gelir toplayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, işe ve aşa kavuşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaçanı kovalamak gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında kaçanı kovalamak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaçan birini kovalamak eşler arasına kara kedi gireceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında horozu kovalamak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında evden kedi kovalamak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kedi kovalamak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Kahve falında azrailin kovaladığını görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, günden güne kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında sansar kovalamak rahat bir hayata adım atılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayı kovaladığını görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top