Kahve falında kabir sulamak

Kahve falında kabir sulamak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, verimli işlere gireceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir sulamak gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kabir sulamak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Kahve falında kabir yıkamak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabirden ses duymak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabirde olduğunu görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabirde yılan görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, tüm özlemini gidereceğine inanılır.

Kahve falında kabir başında oturmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında kabir azabı çekenleri görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top