Kahve falında kabir yıkamak

Kahve falında kabir yıkamak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, maneviyata yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında kabir yıkamak gördüyseniz:

  • Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını ya da yeni düzenlemeler getirildiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında kabir yıkamak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabirde yatmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında kabir taşımak alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evde kabir görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında kabirde bebek görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kabir meleklerini görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret eder.

Kahve falında kabirden çıkmak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir yapmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top