Kahve falında işkenceye uğramak

Kahve falında işkenceye uğramak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işkenceye uğramak gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında işkenceye uğramak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Kahve falında işkenceye uğradığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işkenceye maruz kalmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında hileye uğramak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yarasa saldırısına uğramak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt sürüsünün saldırısına uğramak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir adamın saldırısına uğramak daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tacizine uğramak başına çok güzel olaylar geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top