Kahve falında hileye uğramak

Kahve falında hileye uğramak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kazancının artacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, can sıkıntısının geçeceğine delalet eder.

Kahve falında hileye uğramak gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Kahve falında hileye uğramak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böcek saldırısına uğramak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında sinek saldırısına uğramak şöhret ve hayır getireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin saldırısına uğramak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında sineklerin saldırısına uğramak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında babanın tacizine uğramak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iftira uğradığını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında köpekler tarafından saldırıya uğramak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top