Kahve falında insan öpmek

Kahve falında insan öpmek mutsuz ve hasta olacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine alamet eder.

Kahve falında insan öpmek gördüyseniz:

  • Geçmişte belli bir alanda başarı elde edememiş olmanız hiçbir zaman başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor.

Kahve falında ölen insanın elini öpmek yeni insanlarla tanışacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği insanı öpmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ölen bir insanın elini öpmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanı öpmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanı öpmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top