Kahve falında sevdiği insanı öpmek

Kahve falında sevdiği insanı öpmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı öpmek gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek maddi zarara gireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı öpmek haram mal yiyip içeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği insanı öpmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, geçim derdine gireceğine yorulur.

Kahve falında ölen insanı öpmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanı öpmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top