Kahve falında ölmüş insanı öpmek

Kahve falında ölmüş insanı öpmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanı öpmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanları öpmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında bir insanı öpmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanı öpmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen insanın elini öpmek maddi imkânlarının azalacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanı yanağından öpmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top