Kahve falında inek yedirmek

Kahve falında inek yedirmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, maddi kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek yedirmek gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Kahve falında inek yedirmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin ot yediğini görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında inek dişi görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işarettir.

Kahve falında ineğin yaladığını görmek aradaki buzların eritileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahır ve inek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, dertlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında inek bağırsağı görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Kahve falında inek yada dana görmek masumluğunu ispat edeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi inek sürüsü görmek dünyasının bir anda değişeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top