Kahve falında inek dişi görmek

Kahve falında inek dişi görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulur.

Kahve falında inek dişi gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Kahve falında dişi inek görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında inek dişi görmek rızkının eksileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında ineğin doğurduğunu görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara inek görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin sütünü sağmak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek tezeği görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek başı görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında arabada inek görmek derdin sona ereceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top