Kahve falında inci elmas görmek

Kahve falında inci elmas görmek hayata küsecek duruma geleceğine, renk ve eğlence geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında inci elmas gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Kahve falında elmas inci görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında inci elmas görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında elmas bileklik takmak yokluk çekeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi elmas görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kaşıkçı elması görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işaret eder.

Kahve falında elmas yüzük bulmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak elmas görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elmas taşı görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top