Kahve falında mavi elmas görmek

Kahve falında mavi elmas görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kindar olacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi elmas gördüyseniz:

  • Konuları araştırmanızda fayda var.

Kahve falında mavi elmas görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennet elması yediğini görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında elmas yüzük takmak parasının üstüne para ekleyeceğine, parasız kalmaya yorulmaktadır.

Kahve falında elmas madeni görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara elmas görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elmas yüzük almak yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında elmas bulduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennet elması toplamak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top