Kahve falında inatçı keçi görmek

Kahve falında inatçı keçi görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, planların tutmayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inatçı keçi gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında inatçı keçi görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında inatçı kedi görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, dostlardan zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inat etmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, tüm özlemini gidereceğine inanılır.

Kahve falında inatçı eşek görmek kısmetin açılacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inatçı birini görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında kara keçiler görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçi saldırısına uğramak rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, rızkından olacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top