Kahve falında inat etmek

Kahve falında inat etmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inat etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkileyebilmek veya ikna etmek için kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Kahve falında inatçı eşek görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inatçı birini görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inatçı kedi görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inat etmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında inatçı keçi görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top