Kahve falında iki yeşil yılan görmek

Kahve falında iki yeşil yılan görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında iki yeşil yılan gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı revize etmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil renk yılan görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında uzun yeşil yılan görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil boğa yılanı görmek rakiplerini geride bırakacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil su yılanı görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında koyu yeşil yılan görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, renk ve eğlence geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yılan öldürdüğünü görmek çok zor duruma düşüleceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret eder.

Kahve falında yavru yeşil yılan görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top