Kahve falında iki tane civciv görmek

Kahve falında iki tane civciv görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane civciv gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden, sizde nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Kahve falında iki tane civciv görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında tüysüz civciv görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hasta civciv görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, onunla yaşamını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında civcivi kurtarmak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk civciv görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında civciv kaybetmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında civciv kesmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top