Kahve falında pasta yiyememek

Kahve falında pasta yiyememek can sıkıcı haberler işiteceğinize, işsizin iş bulacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, bundan güç ve cesaret alacağına inanılır.

Kahve falında pasta yiyememek gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederken veya alışılmadık kişilerle diyaloglarınız esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında çeşit çeşit pasta görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında pembe pasta yemek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta resmi görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine işarettir.

Kahve falında ölüden pasta almak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle pasta yemek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında bisküvili pasta yemek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pasta dilimi almak verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin pastası yemek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top