Kahve falında ekmek pasta görmek

Kahve falında ekmek pasta görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek pasta gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında ekmek ve pasta görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek pasta görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta ekmek görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında çikolata pasta görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz pasta görmek büyük aksilikler yaşayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah pasta görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına inanılır.

Kahve falında pasta yediğini görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına inanılır.

Kahve falında muzlu pasta yapmak itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top