Kahve falında hortumdan su akmasını görmek

Kahve falında hortumdan su akmasını görmek bol muhabbette kalacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, başarıya giden yollarını açacağına işaret eder.

Kahve falında hortumdan su akmasını gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında hortumdan su akmasını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla su aktığını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumdan su aktığını görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla su görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla su içmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hortumdan su içmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında hortumla su akıtmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top