Kahve falında hortumdan su içmek

Kahve falında hortumdan su içmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumdan su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Kahve falında hortumdan su içmek sürekli ağlamaklı olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla su içmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında hortumdan akan su görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, doğru bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla su fışkırtmak darlığa düşeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla su akıtmak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, resmi bir göreve getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla su aktığını görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla su görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top