Kahve falında hayvanla cinsi münasebet görmek

Kahve falında hayvanla cinsi münasebet görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanla cinsi münasebet gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Kahve falında hayvanla cinsi münasebet görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına delalettir.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak helal rızıklara kavuşulacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine yorulur.

Kahve falında büyük cinsi münasebet görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cinsi münasebet yapanları görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak refah düzeyinin yükseleceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle cinsi münasebet görmek zorlanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top