Kahve falında anneyle cinsi münasebet görmek

Kahve falında anneyle cinsi münasebet görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında anneyle cinsi münasebet gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Kahve falında anneyle cinsi münasebet görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak maddi olarak çok rahat edeceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işarettir.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, herkes tarafından saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak işlerin bir anda azalacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak işinde zarar edeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük cinsi münasebet görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top