Kahve falında hayvan kan görmek

Kahve falında hayvan kan görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine yorulur.

Kahve falında hayvan kan gördüyseniz:

  • Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz bir yapının size hakim olmasına izin veriyorsunuz.

Kahve falında hayvan kan görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan bokuna basmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan kesimi görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında insan görünümlü hayvan görmek kısmetlerin günden güne artacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan dolu ahır görmek kazancın gittikçe azalacağına, sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan çişi görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işarettir.

Kahve falında hayvanın insana dönüştüğünü görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelincik hayvan görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top