Kahve falında havuzda kadınlarla yüzmek

Kahve falında havuzda kadınlarla yüzmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, borçlanıp, hasta olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda kadınlarla yüzmek gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında havuzda kadınlarla yüzmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, makamının tehlikeye gireceğine delalettir.

Kahve falında bir havuzda yüzmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil havuzda yüzmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süs havuzunda yüzmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında kıyafetle havuzda yüzmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin havuzda yüzmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top