Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır sizi hayranlıkla izleyen kişiler fikirlerinizi dinlemekten memnun olacaklardır.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında havuz içinde yüzmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin içinde havuz görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde havuz görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde yüzmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde suda yüzmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, maddi sorumluluklarının artacağına delalet eder.

Kahve falında termal havuzda yüzmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hayatının iplerini eline alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top