Kahve falında harekesiz kuran görmek

Kahve falında harekesiz kuran görmek önemli yerlere geleceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında harekesiz kuran gördüyseniz:

  • Baskı altında pes etme noktasına gelebilirsiniz.

Kahve falında harekesiz kuran okumak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında harekesiz kuran görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran toplamak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, patlama noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurandan sure dinlemek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekli kuran okutmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalettir.

Kahve falında kuran ayeti okumak razı geleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırarak kuran okumak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranın suya düştüğünü görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top