Kahve falında kuran toplamak

Kahve falında kuran toplamak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, gönül yaralarının iyileşeceği delalet etmektedir.

Kahve falında kuran toplamak gördüyseniz:

  • Ardından seçenekleri daha mantıklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında kuran sayfalarını topladığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını toplamak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran sayfaları toplamak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gün sayacağına işarettir.

Kahve falında kuran toplamak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim toplamak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında kuran parçalarını toplamak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında yerden kuran toplamak içinin ve kafasının rahatlayacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında yürüyerek kuran okumak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top