Kahve falında buğday hamuru görmek

Kahve falında buğday hamuru görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında buğday hamuru gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Kahve falında buğday hamuru görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, şan şöhret kazanacağına yorulur.

Kahve falında buğday filizi görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında buğday yıkamak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında buğday başağı yemek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday hediği yemek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday bulmak fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında buğday yarma görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında haşlanmış buğday yemek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top