Kahve falında hamur yapan görmek

Kahve falında hamur yapan görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamur yapan gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında eliyle hamur açmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş hamur dağıtmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde saç kılı görmek işlerin sarpa saracağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur mayalandığını görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek hamuru açmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına inanılır.

Kahve falında hamur işi yediğini görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hamur suyu görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına işarettir.

Kahve falında kara hamur görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top